Select your location:

Country

Select your language:

Houd uw TranspoNet installatie betrouwbaar met geavanceerde patronen.

Patronen zijn het meest slijtagegevoelige onderdeel van een buispost systeem. Meerdere malen per dag gaan deze door uw handen en de transportbuizen heen. Een goed onderhouden patroon levert een positieve bijdrage aan de betrouwbaarheid en prestaties van uw TranspoNet installatie.

Versleten patronen hebben een negatieve invloed op de betrouwbaarheid van uw TranspoNet installatie. Beschadigde of versleten “Velcro” ringen kunnen ervoor zorgen dat patronen vast komen te zitten in de installatie of bij aankomst in een station niet goed afremmen. Een patroon waarvan het deksel niet goed sluit kan leiden tot verlies van de inhoud. Patronen die niet regelmatig ontsmet worden dragen bij aan het verspreiden van pathogenen.

Om deze en andere negatieve gevolgen te voorkomen introduceren wij ons Carrier Maintenance programma. Dit programma bestaat uit periodieke controle van:

  • Beide “Velcro” ringen
  • Volledige patroon functionaliteit
  • Openen en sluiten van het patroondeksel
  • En daarnaast het grondig ontsmetten van de patroon ( binnenkant, buitenkant, onder “Velcro” ring etc.)

 

De voordelen hiervan zijn: afname in het aantal software meldingen, verbeterde betrouwbaarheid en hygiëne van de TranspoNet installatie en verbeterde gemeten en verwachte beschikbaarheid van installatie en componenten.

Vraag het ons

Titel

Verklaring van toestemming algemeen

Hierbij ga ik ermee akkoord dat de hierboven verzamelde gegevens voor de bewerking van mijn aanvraag via het contactformulier van Swisslog Healthcare worden verwerkt conform de privacyverklaring. Mijn toestemming kan ik te allen tijde voor de toekomst herroepen.

Toestemming

* Deze velden zijn verplicht

Welke patroon is geschikt voor mij?

Met TranspoNet kunt uw een grote verscheidenheid van materialen, zoals lab monsters, bloedproducten, medicatie, documenten en voorraden door uw gebouw transporteren. Om die reden hebben wij een breed portfolio van patronen voor verschillende toepassingen.

 

Met groot genoegen introduceren wij ons nieuwste patroon, de lekbestendige versie. Deze patroon kan worden ingezet voor het transport van vloeibare goederen, zoals bloedmonsters. Zijn speciale sluitmechanisme zorgt voor een hoge mate van bescherming. De lekbestendigheid is onder laboratoriumcondities getest bij het Steinbeis Instituut in Duitsland en bleek te voldoen aan de hoogste standaarden en protocollen.